Några nyårsnyheter

Det nya året inleds med en glad nyhet från det gamla.
Bostadspsykologen fick en andra plats av juryn i ”Månadens Digitalt” i tidningen Resumé.
”Det är smart, snyggt och relevant”, säger en jurymedlem. Den som vill lyssna och titta på det smarta, snygga och relevanta, och därigenom lära sig mer bostadslån, surfar till Bostadspsykologens podarkiv.

Det har också blivit dags att tipsa om en bok som jag arbetade med förra året och som om bara några dagar, den 24/1, finns ute i handeln; en mycket fin debut av Marie Hållander vid namn Tjänster i hemmet.
Läs gärna mer här.

I höstas kom Viveka Sjögrens ungdomsroman Himmel över Hassela och jag gläds över de välförtjänta positiva omdömena:

En tonårsroman som går lite utöver det vanliga. /Helsingborgs Dagblad

Det är vackert och vemodigt och humoristiskt. /BTJ

Språket i ”Himmel över Hassela” är glasklart. Det förekommer inget slarv, inte ett ord känns onödigt. /Anna Dunér, Täby Bibliotek

Under våren 2013 släpps fler böcker som jag kom i kontakt med under förra året, till exempel ett gripande highschool-drama, diverse drabbande historier med Göteborg som fond, och ett spännande mysterium från 1800-talets Paris.
Jag återkommer i saken!
/Ebba